واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

ادامه تجاوز رژیم صهیونیستی به مراکز بهداشتی غزه

گزارش منابع خبری حاکی از حمله مستقیم و بی‌سابقه نیروهای اشغالگر به بیمارستان کمال عدوان در غزه دارد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۹ - ۰۲ دی ۱۴۰۳ - 2024 December 22
کد خبر: ۲۶۶۳۰۹

به گزارش راهبرد معاصر، دکتر حسام ابوصفیه مدیر بیمارستان کمال عدوان غزه در گفتگو با الجزیره اعلام کرد که نیروهای اشغالگر بدون هیچ‌گونه اخطاری به صورت مستقیم به بیمارستان حمله کرده‌اند.

 

ابو صفیه تاکید کرد که چنین حمله‌ای به بیمارستان در طول ۷۰ روز گذشته سابقه نداشته است.

 

مدیر بیمارستان کمال عدوان جامعه جهانی را مسئول سکوت در برابر این جنایات دانست و گفت که بیمارستان در حال نابودی کامل است.

 

وی افزود: نیروهای اشغالگر با تیراندازی مستقیم به بیمارستان، تجهیزات پزشکی باقیمانده را نیز تخریب کرده‌اند.

 

ابو صفیه از روش‌های جدید کشتار در بیمارستان خبر داد و این اقدام را خط قرمزشکنی آشکار توصیف کرد.

 

رئیس بیمارستان کمال عدوان با اشاره به زخمی شدن یکی از همکارانش در جریان حملات اخیر، از وجود ۶۶ مجروح و بیش از ۱۵۰ کادر درمان محاصره شده در بیمارستان خبر داد.

 

وی با صراحت تمام، رژیم صهیونیستی را مسئول این جنایت ضدبشری و تخریب عمدی نظام سلامت غزه معرفی کرد و از جامعه جهانی خواست تا سکوت خود را در برابر این جنایات بشری بشکند.

 

همچنین وزارت بهداشت غزه اعلام کرد که بخش مراقبت‌های ویژه و نوزادان بیمارستان هدف اصلی این حمله قرار گرفته است.

 

این وزارتخانه غزه تاکید کرد که در این حمله از بمب، مواد منفجره استفاده شده است.

 

وزارت بهداشت غزه از سکوت جامعه جهانی در برابر این جنایات ابراز تأسف کرد و خواستار اقدام فوری برای توقف این حملات شد.

 

این وزارتخانه اعلام کرد که این جنایات در برابر چشمان جهانی رخ می‌دهد و جامعه جهانی باید برای مقابله با این وحشیگری اقدام کند.

 

‌‌در همین راستا، ارتش رژیم صهیونیستی به ساکنان شمال نوار غزه اعلام کرده که امشب عملیات این رژیم در این منطقه از نوار غزه گسترش خواهد یافت.

 

ارتش رژیم اسرائیل مدعی شده است: این پایان ماجرا نیست، بلکه انفجارها در شمال نوار غزه بیشتر خواهد شد./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار